tisdag 7 juni 2011

E3 - Sony.

Sony öppnar sin konferens med ett slipat segment ur Uncharted 3: Drake's Deception, och snart följer, som väntat, Sly: Thieves In Time och lite annat smått till  Playstation Vita.


"Vita means life", säger den knubbiga mannen i slips.

Av någon anledning verkade det vara en mycket bättre benämning innan jag besatt den informationen. 

Det blir mycket långtråkigt prat om det moderna hemmet och hur man inte kan vara utan en Playstation eftersom namnet Sony är oumbärligt i sökandet efter underhållning. 

Kommersiellt sett fungerar säkerligen den här typen av enformigt propagandaprat - nöjda aktieägare i all ära - men både jag och folket i chatten blir omåttligt rastlösa; det händer absolut ingenting. Ett par korta utdrag från Uncharted: Golden Abyss, som är tänkt att släppas till Playstation Vita i höst, imponerar, men snart återgår kostymerna till teori snarare än att faktiskt visa upp något praktiskt. God of War Origins som består av hd-versioner av de två Psp-titlar Kratos deltagit i blir inte mer än en intetsägande bild på en skärm - Ico och Shadow of The Colossus går snart samma öde tillmötes.

Var är Kevin Butler? Ge mig Kevin Butler!

Det rullar vidare.

Att ett nytt spel i Sly Cooper-serien var på väg visste vi redan, men under presskonferensens gång får vi till slut det officiella utannonserandet som sker med hjälp av en trailer. Sucker Punch är borta ur bilden och istället är det Sanzaru Games (Sly Trilogy) som står för utvecklingen. 

Spännande!


Till slut är det ändå Insomniac och deras fruktansvärda sinne för stil som stjäl showen; rosa och rött blir garanterat en sommartrend efter detta. Sådan stilsäker elegans ser man inte varje dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar